Lees hier de meest gestelde vragen en het antwoord.

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via de contactpagina.

Een e-mailconsult van Online-opvoedhulp.nl bedraagt €15,- en bestaat uit maximaal drie e-mail contacten per opvoedprobleem.
Een Skype consult duurt maximaal 35 minuten per sessie en bedraagt €15,-.
De prijzen voor een voorlichting of thema avond zijn op aanvraag.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Per e-mail ontvang je een link naar ons betaalsysteem
van iDEAL. Met iDEAL kun je op een gemakkelijke en vertrouwde manier betalen via internetbankieren.

Al jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Om de privacy te waarborgen, overleggen wij als pedagogen van Online-opvoedhulp.nl uitsluitend met elkaar. Er worden nooit gegevens verstrekt aan derden. Tenzij je daar schriftelijke toestemming voor hebt gegeven.
Wil je je aanmelden voor de e-mail service? Vul dan dit aanmeldformulier in.
Wil je je aanmelden voor een Skype consult? Vul dan dit aanmeldformulier in.
Wil je een voorlichting of thema avond aanvragen? Vul dan dit aanmeldformulier in
Wanneer je een van onze aanmeldformulieren hebt ingevuld kun je binnen één werkdag van ons een reactie verwachten. In deze reactie geven wij aan of jouw vraag geschikt is voor onze diensten. Na ontvangst van de betaling kun je binnen drie dagen een advies of afspraak voor een Skype consult verwachten.
Er zijn een aantal opvoedgerelateerde vragen die wij niet kunnen behandelen. Hierbij kun je denken aan het vaststellen van een diagnose (ADHD, Autisme) of vragen bij ernstig psychiatrische, lichamelijke of emotionele stoornissen. Hierbij is een direct contact met de cliënt noodzakelijk, hetgeen niet mogelijk is bij onze online diensten.

Wanneer je twijfelt of jouw vraag geschikt is, vul dan gerust het aanmeldformulier van de gewenste dienst in. Als blijkt dat wij je niet kunnen helpen geven wij tips waar je in jouw omgeving terecht kan voor passende hulp. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Wanneer het aanmeldformulier voor de e-mail service of een Skype consult verzonden is, komt er een bevestiging in beeld. Bij elke ontvangen vraag zullen wij binnen één werkdag beoordelen of deze geschikt is voor onze online diensten. Je krijgt dan één van de volgende berichten per e-mail:

● Online-opvoedhulp.nl kan je adviseren bij je opvoedvraag/probleem. In deze e-mail zit een link naar het betaalsysteem van iDEAL, zodat je direct online kunt betalen. Op het moment dat het bedrag is overgemaakt, krijg je binnen drie werkdagen het advies of de afspraak voor het Skype consult.

● Online-opvoedhulp.nl kan je helaas niet helpen, omdat de opvoedvraag/probleem te zwaar is of niet door online contact kan worden beantwoord. Je krijgt dan een advies waar je in jouw omgeving terecht kan voor hulp. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Mochten er onduidelijkheden zijn over het advies, dan kun je ons per e-mail om een extra toelichting vragen. Indien je gebruik maakt van de e-mail service bieden wij maximaal 3 e-mailcontacten per opvoedvraag/probleem. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Indien je gebruik hebt gemaakt van het Skype consult kun je per e-mail om een tweede afspraak vragen of je opnieuw aanmelden voor een Skype consult.

De adviezen van online-opvoedhulp.nl zijn vrijblijvende adviezen. Je bent er vrij in om dit advies op te volgen.

De online opvoedadviezen worden gegeven door Yvette Boers en Fiona Schotman. Als HBO-pedagogen (specialisme opvoeding, ambulante hulp en online hulpverlening) zijn wij opgeleid in het adviseren van ouders, grootouders, leerkrachten en andere opvoeders.

Wil je meer over ons weten, kijk dan op de pagina over ons.

● Je kunt op elk gewenst moment online jouw persoonlijke vraag stellen.
● De adviezen worden per e-mail verzonden. Dit betekent dat je het nog eens rustig terug kunt lezen.
● Je kunt kosteloos jouw persoonlijke opvoedvraag voorleggen. Pas op het moment dat je zeker weet dat online-opvoedhulp je kan helpen krijg je het betaalverzoek.
● Online-opvoedhulp geeft zo snel mogelijk aan wanneer wij niet kunnen helpen.
● Er is geen wachtlijst, online-opvoedhulp helpt je op het moment dat jij het nodig hebt.
● Bij ons hoef je geen account aan te maken.
● Je krijgt een deskundig advies van een pedagoog die gespecialiseerd is in het onderwerp van jouw vraag.
● Online-opvoedhulp werkt oplossingsgericht.